Award Winning Deep Cavern Studio The Habitat of The Artist

Claudio Hebberecht Creates The Deep Cavern Studio The Habitat of The Artist

Claudio Hebberecht, the creator of the displayed project Claudio Hebberecht's Deep Cavern Studio The Habitat of the Artist explains, The Habitat of the Artist, fully integrated into the environment by it´s natural flowing lines. Reinforced concrete dome connected with the Earth by 8 elegant arm extensions, allowing wide arcs to flood the living space with morning and afternoon light, and to shelter it from the occasional rainfall and the energy of the noonday sun. Facing East, sunrise enters the habitat daily via the eye dome opening . Team: Designer: Claudio Hebberecht, Inspiration: Aksinia Martinova Balchiklieva, Architect: Isaac Montava Belda , Structure calculation: Luis Estevan, Construction : Construcciones Galváñ.

Award Winning Deep Cavern Studio The Habitat of The Artist Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=33672

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Of homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2019 Design Of - designof.net - All Articles